Ish-kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa është rizgjedhur kryetar i LDK-së për herë të tretë.

Me shumicë votash, delegatët e LDK-së vendosën që Isa Mustafa të jetë përsëri udhëheqësi i partisë, raporton Teleshkronja Post.

Procesi i Kuvendit Zgjedhor u mbajtë me dyer të mbyllura për publikun dhe ishte vetëm një kandidaturë për kryetarë.

Ish-presidenti Fatmir Sejdiu kërkoj që të hiqet kushti 50+1 për kandidim, por kjo kërkesë nuk u plotësua./TeleshkronjaPost/

Loading...