zgjedhjet 2019

Para pak momentesh nga ora 07:00 ka nisur votimi për zgjedhjet e parakohshme për Kuvendin e Kosovës, 6 tetor.

Sipas shifrave zyrtare janë 1,937,869 persona që sot kanë të drejt vote, të cilat do të kenë mundësi t’i votojnë për 20 parti politike, katër koalicione dhe 1 kandidat të pavarur, me 1 067 kandidatë për deputetë.

Numri i Qendrave të Votimit është 895 me 2 mijë e 547 vendvotimeve. Kurse, numri i votuesve të rinj në këto zgjedhje është 111 mijë e 733 votues.

Shfrytëzoje të drejtën tënde legjitime ! Gjithashtu nëse shihni ndonjë keqperdorim në këto zgjedhje mos hezitoni të na dergoni në e-mail: teleshkronja@gmail.com ./TeleshkronjaPost/

Lexo edhe: Kjo është procedura se si votohet, KQZ-ja tregon hapat.

Loading...