Zgjedhjet 2019-votuesi i pare-zonja-valdete-daka

#Zgjedhjet2019 – Kryetarja e komisionit qendror te zgjedhjeve Valdete Daka ka votuar në qendrën e votimit 1907E, në Fakultetin Teknik, Prishtinë

Zonja Daka është votuesja e parë në zgjedhjet e parakohshme të vitit 2019, e cila votoj në ora 7:00

Ajo iu ka bërë thirrje qytetarëve që ta kryejnë këtë obligim gjithashtu edhe liderëve dhe partive politike në mënyrë që Kosovën ta nxjerrin me një imazh të mirë.

Në këtë qendër, ka nisur votimi nga shumë qytetarë të cilët kanë pritur që të hapen vend-votimet.

Janë 1,937,869 persona që sot kanë të drejt vote, të cilat do të kenë mundësi t’i votojnë për 20 parti politike, katër koalicione dhe 1 kandidat të pavarur, me 1 067 kandidatë për deputetë.

Loading...