Dokumentet ligjore të marra nga TMZ zbulojnë se Kim Kardashian bën diku nga 300,000 deri në 500,000 dollarë për çdo postim në Instagram që ajo hedh. Është raportuar më parë se Kim merr deri në 720,000 dollarë për postim.

Motra e Kim, Kylie Jenner aka “Miliarderi më i ri i ndonjëherë”, thuhet se e bën një milion dollarë për postim në Instagram, shkruan Teleshkronja Post.

Kim, e cila Forbes raportoi në vitin 2018, vlen një vlerë prej 350 milionë dollarë, po padit markën e modës Missguided USA. Kim do ta dërgoj kompaninë e veshjeve në gjykatë për gjoja përdorimin e imazheve të saj për të shitur “knock-off”.

Për shkak se kompania ende nuk i përgjigjet padisë, Kim është duke kërkuar një gjykim të parazgjedhur prej 5 milion dollarë. Pse kaq shumë? Kim thotë se po bën 300,000 deri në 500,000 dollarë për postim në IG dhe kalkulon shumën prej 5 milion dollarë duke përdorur ato numra.

“Missguided nuk thjesht përsëritet pamja e këtyre të famshëm, siç shihet në qilima të kuq, në fotot e paparacisë dhe në postimet e mediave sociale”, avokati i Kim, Kump Michael më parë shkroi për kompaninë e modës së shpejtë.

“Misguided sistematikisht përdor emrat dhe imazhet e Kardashian dhe të tjera të famshëm për të reklamuar në faqen e saj dhe veshjet e saj.”

“Është shkatërruese të shohësh kompanitë e modës që të heqin dorë nga dizenjot që kanë marrë gjakun, djersën dhe lotët e projektuesve të vërtetë, të cilët i kanë vënë të gjitha gjërat në idetë e tyre origjinale”, u shpreh Kim në një intervistë pak para se të dalin lajmet për padinë e Missguided.

“Unë kam shikuar këto kompani të përfitojnë nga puna e bashkëshortit tim për vite dhe tani që po ndikojnë gjithashtu në projektues të cilët kanë qenë kaq bujarë që të më japin qasje në veprat e tyre të bukura, nuk mund të rri në heshtje”./TeleshkronjaPost/

Loading...