video-qesharake-kamera-fshehur

Video qesharake: Eksplodimi i bombës nën veturë

Loading...

Video qesharake për ata që kanë vetura dhe iu dhimbset shumë, shkruan Teleshkronja Post.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *