Video: Bëhen bashkë Blero e Teuta n’Kosovë Show

Mysafirë n’Kosovë Show këtë javë janë Blero dhe Teuta.

Blero Muharremi dhe Teuta Selimi kanë promovuar këngën e tyre më të re në emisionin n’Kosovë Show.

Dyshja kanë folur rreth këtij projekti dhe planet për të ardhmen e afërt në muzikë.