Video: Bëhen bashkë Blero e Teuta n’Kosovë Show

Mysafirë n’Kosovë Show këtë javë janë Blero dhe Teuta.

Blero Muharremi dhe Teuta Selimi kanë promovuar këngën e tyre më të re në emisionin n’Kosovë Show.

Dyshja kanë folur rreth këtij projekti dhe planet për të ardhmen e afërt në muzikë.

N’Kosovë Show, i ftuar Elvis Naçi

Këtë javë i ftuar në emisionin n’Kosovë Show, tek Shpetim Desku është hoxha nga Shqipëria, Elvis Naci.

Hoxhë Elvisi për herë të parë i ka publikuar shumë gjëra nga jeta e tij e përditshme, pjesë e emisionit ishte nëna, gruaja dhe fëmijët e Elvis Nacit, përcjellë Teleshkronja.

Aty poashtu është prezantuar në të cilën jeton edhe hoxha më i popullarizuar në Shqipëri, Elvis Naci.

Për pak minuta hoxhë Elivis e ka udhëhequr emisionin n’Kosovë Show, e poashtu e ka mbyllur edhe atë.