Trump tregon si do të duket muri në kufi me Meksikën /

Presidenti i SHBA-ve, Donald Trump, e ka shokuar mbarë botën duke e postuar në Twitter dizajnin e murit që do të ndërtohet përgjatë kufirit me Meksikën.

Në ilustrimin e publikuar nga presidenti shihet se muri do të jetë shumë i gjatë, ndërsa në pjesën e epërme të tij do të ketë gjemba të shpeshta dhe të mprehta.

“Dizajni i muri me shufra të hekurit, e cila do të jetë shumë efektive dhe në të njëjtën kohë e bukur”, shkroi Trumpi në Twitter.

Komente të tilla skandaloze presidenti amerikan kishte bërë edhe me rastin e fillimit të fushatës bombarduese në Siri, duke i lavdëruar mjetet ushtarake dhe duke thënë se bombat amerikane janë të mençura.