PDK-20VJET-HashimThaci-Shaban-Shala

Sot udhëheqin Partinë Demokratike të Kosovës dhe njihen si figura qendrore të saj, por në fillimet e kësaj partie ishin të tjerët ata që e themeluan.

Kuvendi themeltar i partisë që më pas do të udhëhiqej nga Hashim Thaçi, ishte mbajtur në Prizren para gati 20 vite. Në kuvendin e parë të këtij subjekti që fillimisht u quajt Partia e Progresit Demokratik,

Njëri nga pjesëmarrësit e këtij Kuvendit, Nasim Haradinaj, ka treguar se kush ishte prezent në këtë mbledhje, transmeton Teleshkronja Post.

Nënkryetar i OVL e UÇK-së, ka thënë se atë ditë në Prizren kanë qenë vetëm dy personalitete nga Drenica. Njëri ka qenë Gjenerali Major Shaban Shala tashmë i ndjerë i cili mban titullin Hero i Kosovës. Dhe tjetri Ramiz Lladrovci aktualisht Kryetari i Komunës se Drenasit./GazetaTeleshkronja/

Loading...