Sot organizohet ceremonia e varrimit për ish eprorin e UÇK-së

Loading...

Sot organizohet ceremonia e varrimit për ish eprorin e UÇK-së dhe veteranin e arsimit Maliq Vilaku.

Varrimi bëhet sot me nderimet më të larta shtetërore në ora 14:00 në Komoran, raporton Teleshkronja Post.

Për Vilakun ka shkruar edhe ish antari i Shtabit të Përgjithshëm i UÇK-së, Ferat Shala, ku me anë të një postimi në Facebook vlerësoj lartë vepren Maliq Vilakut.

Postimi i plotë i Ferat Shalës për Komandat Malën (pseudonim në luftë):

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *