Ferat Shala

Edhe pak orë deri në përfundim të fushatës zgjedhore për zgjedhjet e 6 tetorit, shkruan gazeta teleshkronjapost.info.

Njëri nga njerëzit më të përgatitur për Kuvendin e Kosovës nga analistët dhe njohësit e qështjeve politike po e cilësojnë Ferat Shalën

Një video promovuese për ish-ministrin e mjedisit shpjegon se pse duhet të votohet Ferat Shala nga Partia Demokratike e Kosovës.

Ferat Shala mbanë numrin 31 në listën e PDK-së, ndërsa arsyeja pse duhet të votohet Shala mund t’i ndiqni më poshtë:

ZBULOHET ARSYEJA PSE FERAT SHALA MBAN NUMRIN 31.

Loading...