Kompania gjigande e Facebook vazhdimisht po ka probleme me sistemet e saj këto dy muajt e fundit.

Tri sherbimet kryesore të kompanisë kanë rënë nga sistemi, Facebook, Instagram dhe Messenger.

Kjo rënie, mund të jetë për shkak ndryshimeve të paralajmëruara nga kreu i Facebook, Mark Zukerberg.

Momentalisht përdoruesit e Facebook në Kosovë dhe në evropë nuk janë duke pasur mundësi të qasjen në llogaritë e tyre.

Menjëherë kanë shpërthyer shakatë për problemin në rrjetin social Twitter, duke treguar se kjo po bëhet e mërzitshme me hashtag #FacebookDown.

Disa nga reagimet më interesante në Twitter :

Loading...