Kanë përfunduar pjesët e para në Champions League, ku nuk pati shum gola siç ndodhë zakonisht.

Vetëm dy nga gjashtë ndeshjet u shënuan gola, në ndeshjet Hoffenheim 2-2 Shakhtar dhe Bayern 3-0 Benfica, raporton Teleshkronja Post.

Ndeshjet e tjera përfunduan me rezultat të barabartë, priten gola në pjesën e dytë.

Këto janë të gjitha rezultatet e pjesëve të para (foto) :

Loading...