Deputetja e AAK-së, Donika Kadaj-Bujupi, që u kthye në AAK pasi e braktisi Vetëvendosjen, gjithashtu ka të punësuar familjarë në Telekom.

Nga 1 gushti i 2018-s, Naser Bujupi, bashkëshorti i saj, u punësua agjent i shitjes në Telekom.

Kadaj Bujupi  ka thënë se bashkëshorti i saj është jurist dhe për 20 vjet ka qenë i papunë, transmeton Teleshkronja Post.

Sipas një raporti zyrtar të Telekomit, 234 persona janë punësuar në periudhën shkurt 2018- 2019.

Në total, Telekomi ka 2 mijë e 540 punëtorë, për dallim prej 2 mijë e 295 sa kishte në vitin 2016.

Dje po ashtu u raportua se djali i deputetit të AAK-së, Muarrem Nitajt, i është punësuar djali në Telekomin e Kosovës./Teleshkronja Post/

Loading...