Njëri nga komandantët më të rëndësishëm të UÇK-së në zonën operative të Dukagjinit, Nasim Haradinajt, njihet për paraqitjet e tij publike në televizion.

Si zakonisht, njeri mjaftë karizmatik dhe i drejtëpërdrejtë, Haradinaj, ishte i ftuar në një emision televiziv në Istogu Channel.

Përveq bashkëbisedimit në emision, Nasim Haradinaj gjithashtu tregoj se di edhe të këndoj, shkruan Teleshkronja Post.

Shikoni momentet kur Nasim Haradinaj këndon një nga këngët më të njohura patriotike në trojet shqiptare :

Loading...