Kompania e pajisjeve elektroteknike, Samsung, ka dalë edhe me modelin e ri të telefonëve. Tani duket e konfirmuar se Note 10 do të përdorë teknologjinë e magazinimit UFS 3.0, e cila është dy herë më e shpejtë dhe më efektive se UFS 2.1 instaluar në Galaxy S10.

Dëshmia se Note 10 do të përdorë magazinimin super të shpejtë UFS 3.0 vjen me mirësjelljen e Gala Folder, e cila është testuar nga Ice Universe dhe konfirmuar se me të vërtetë do të punoj dy herë më shpejt se UFS 2.1 në Galaxy S10 Plus.

Teknologjia UFS 3.0 në Galaxy Fold mund të japë lexim dhe shkrim të shpejtësive të të dhënave prej 1.478 MB/s dhe 383 MB/s respektivisht.

Në krahasim, memoria e UFS 2.1 në Galaxy S10 Plus mund të menaxhojë vetëm 792 MB/s dhe 193 MB/s.

Kjo do të thotë se pajisjet me teknologjinë e re do të ngarkojnë aplikacionet më shpejt, do të reagojnë më shpejt dhe gjithashtu do të jenë më efikase në proces, pasi teknologjia e re e ruajtjes vjen me një furnizim të ri energjik prej 2.5V.

Me pak fjalë, UFS 3.0 sjell një rritje masive të performancës, ndërsa gjithashtu konsumon më pak energji.

Loading...