Marcelo nuk mendon se ka një presion që ekziston në futboll si ai i lojës për Real Madrid.

Me Los Blancos duke luftuar në 2018/19, vëmendja për ngjarjet në Estadio Santiago Bernabeu u përforcua, e cila braziliani nuk beson se do të kishte qenë kudo tjetër, ose të paktën jo në të njëjtin nivel.

“Presioni në Real Madrid nuk është i krahasueshëm me asgjë tjetër në sport,” shpjegoi Marcelo për La Gazzetta dello Sport.

“Kur Madridi nuk fiton, duket sikur bota po copëtohet.”

“Ky klub i ka dhënë aq shumë futbollit, më shumë sesa ato që kanë marrë”.

Mbrojtësi është lidhur me bashkimin me Cristiano Ronaldon përsëri te Juventus, por ai insiston që ato raporte të jenë pak më shumë sesa spekulime.

“Unë kam qenë i lidhur me disa klube italiane,” tha Marcelo, “por ato ishin thjesht thashetheme.”

“E vërteta është se unë e dua Madridin.”

“Madridi është shtëpia ime dhe klubi më i mirë në botë.”/TeleshkronjaPost/

Loading...