Liverpool vs Chelsea LIVE

Kampionët nga dy garat më spektakolare europiane, UEFA Champions League që është Liverpool FC dhe kampioni i UEFA Europa League që është Chelsea Football Club, do të ndeshen për finalen e UEFA Super Cup 2019.

Kjo ngjarje do të zhvillohet sonte, me 14 Gusht, në Stamboll, nga ora 21:00. Mirëpo adhuruesit e futbollit të cilët nuk kanë pas mundësi me qenë prezent në stadium, do të mund ta ndjekin ndeshjen live në këtë artikull me video LIVE ose linqet nga palët e treta.

Për herë të parë, në një finale të UEFA-s të meshkujve, Gjyqtare kryesore është një femër, francezja Stephanie Frappart.

Liverpool vs Chelsea, Super Cup 2019 LIVE

Loading...
Loading...