Zinedine Zidane është rikthyer dhe ka ngjallur përsëri entuziazmin e të gjithë Madridizmit mbarë globin.

Bordi drejtues i Los Blancos vendosi për shkarkimin e Santiago Solarit dhe në vendin e Argjentinasit emëroi Zinedine Zidane, i cili bën kështu rikthimin e madh në skuadër pasi ishte larguar nga ekipi në fund të sezonit 2017/18.

Shumë ndryshime pritet të ketë gjatë verës ndërsa Florentino Perez i ka siguruar teknikut blerje të mëdha dhe një dorë të lirë në ri-ndërtimin e ekipit duke i dhënë një rol shumë më të madh se sa në epokën e tij të parë në klubin Madrilen.

Ashtu siç njoftuam, prezentimi i tij do të filloje në ora 20:00 ndërsa atë mund t’a ndiqni drejtëpërdrejtë:

Loading...