Lidhja interesante e NETFLIX dhe Ushtrisë Shqiptare

Aktualisht konsiderohet platforma më atraktive e prodhimeve televizive në mbarë botën me miliona shikues dhe ndjekës.

Por ekziston një histori interesante që në vitin 2010, Netflix ishte akoma një kompani relativisht e vogël. Jeff Bewkes, CEO i kompanisë konkurrente Time Warner, deklaroj me ironi se mundësia që Netflix të ketë sukses ishte njësoj si mundësia që “Ushtria e Shqipërisë ta pushtoj botën”!

Themeluesi i Netflix, Hastings e trajtoi komentin e Bewkes si “simbol të nderit”. Më vonë, Hastings i tregoj gazetarit të New Yorker se ai kishte mbajtur për më shumë se 1 vit rreth qafës një zingjirë me simbol të Ushtrisë së Shqipërisë.

Ky zingjirë e motivoj atë të punojë që të shëndrrojë Netflix në një ndër kompanitë më të suksesshme në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Vlera sot e kompanisë është më shumë se 173 miliard dollarë dhe konsiderohet platforma më e fuqishme e transmetimeve në botën e filmit, shoubiznesit dhe televizionit në mbarë botën./Teleshkronja Post/

Loading...