Marrëdhëniet jo të mira mes Iscos dhe Solarit po ndikojnë shumë keq në karrierën e Iscos.

Selektori spanjoll Luis Enrique nuk mund t’i garantojë Iscos një vend në skuadrën e tij të ardhshme të Spanjës për shkak të mungesës së minutave në Real Madrid.

Edhe pse ai ka qenë gjithmonë i pranishëm në vitet e fundit për Spanjën, Isco ka pasur një sezon të vështirë në nivelin e klubit.

Lojtari nuk ka startuar një ndeshje në LaLiga që nga ndeshja fundit e Julen Lopetegui në krye të Madridit, shkatërrimi 5-1 i Clasico nga Barcelona.

Nën Santiago Solarin, Isco është dashur të jetë i kënaqur me një rol si zëvendësues apo vetëm duke startuar në ndeshjet tjera dhe ai nuk arriti madje as të zbresë në stol në fitoren e së dielës 4-2 në Espanyol.

Spekulimet kanë sugjeruar se ai është i lumtur të qëndrojë në klub deri në fund të sezonit për të parë nëse qëndron Solari, por statusi i 26-vjeçarit në skuadrën e Spanjës mund të preket para kësaj, me fushatën e tyre të kualifikimit Euro 2020 që fillon në muajin mars .

Duke folur për Movistar, shefi i Spanjës Luis Enrique tha: “Tani për tani, nuk e di nëse do ta telefonoj, ne do ta trajtojmë secilin rast individualisht. Kanë mbetur akoma dy muaj për listën, edhe pse unë do të preferoja që ai të luante më shumë minuta.”

Loading...