Komuna e Mitrovices

KK i Mitrovicës voton pro kërkesës së Agim Bahtirit për bashkimin e Mitrovicës

Dy ditë më parë Kryetari i Mitrovicës Jugore, Agim Bahtiri thirri mbledhjen e jashtëzakonshme për sot për bashkimin e dy Mitrovicave, të jugut dhe të veriut.

Sot në këtë mbledhje është miratuar me shumicë votash kërkesa e kryetarit të Komunës Jugore të Mitrovicës, Agim Bahtiri, raporton Teleshkronja Post.

Vendimi që u mor sot është ndryshimi i Ligjit 03/L401 për kufijtë administrativ të Mitrovicës me qëllim të bashkimit të qytetit.

Pro këtij vendimi kanë votuar gjithsejtë 31 asamblistë.

Kjo kërkesë e Agim Bahtirit ka ardhur pas dorëheqjes së Goran Rakiqit nga posti i kryetarit të komunës veriore të Mitrovicës.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.