grate deputete te kuvendit te kosoves

Në radhët e deputetëve biznesmenë të Kuvendit të Kosovës hyn edhe deputetja nga radhët e Nismës Albulena Balaj-Halimaj

Albulena Balaj-Halimaj në formularët e Agjencisë Kundër Korrupsionit (AKK) ka deklaruar se 100% e aksioneve në kompaninë “Halimaj Reisen”, në vlerë prej 130 mijë eurosh, janë në pronësi të bashkëshortit të saj, shkruan Zeri.

Ndryshe, janë së paku 14 deputetë të Kuvendit të Kosovës që krahas politikës janë pronarë ose edhe bashkëpronarë në biznese të ndryshme private, që operojnë brenda dhe jashtë vendit tonë.

Duke u bazuar në të dhënat që ata i kanë deklaruar vetë në formularët e Agjencisë Kundër Korrupsionit (AKK) shihet se aksionet e tyre nëpër kompani nisin nga 200 euro e deri në 45 milionë euro.

Loading...