Hazard hyn në listën e 10 nënshkrimeve më të shtrenjta në histori, lista e plotë

Çdo mërkato verore apo dimërore kalon nëpër shumë thashethëme për miliona euro shpenzime nga top klubet, e shum shpesh edhe ndodhin ato duke suprizuar çdo tifoz futbolli.

Me një kosto prej 100 milionë euro, lëvizja e Eden Hazard në Real Madrid e ka vendosur atë në mesin e 10 nënshkrimeve më të shtrenjta në historinë e futbollit.

Real Madrid e kryesoi këtë listë kur ata nënshkruan Gareth Bale për 101 milionë euro në vitin 2013, por ‘Los Blancos’ kanë parë rekordin e tyre botëror të thyer shtatë herë që nga ajo kohë, shkruan Teleshkronja Post.

Këtu janë 10 nënshkrimet më të shtrenjta në histori përpara se të përfundonte masa e Eden Hazard:

Lista e plotë prej 10 lojtarëve, Neymar dhe Ronaldo me nga dy pozita.

/TeleshkronjaPost/

Loading...