Ramush-Haradinja viziton varrin e Isa Boletinit

Sot mëngjesin dhe diten kyreministri e filloi duke vizituar një nga heronjtë e Kosovës në Mitrovicë, Isa Boletinin.

Ai këtë e bëri të ditur në rrjetin social Facebook, duke thënë: “historinë tonë kombëtare kërkojmë vlerat më të larta atdhetare, ato i gjejmë në figurën e Isa Boletinit.”

Sigurisht këto fjalë me paramendim i drejtohen të gjithë atyre që nuk punojnë për të miren e vendit, shkruan Teleshkronja Post.

Sigurisht Haradinaj nuk e lë pa i përmendur fjalët e mëdha nga Isa Boletini – “Unë jam mirë, kur është mirë Shqipëria”.

Lexoni shkrimi i plotë :

“Isa Boletini e identifikoi veten me fatin e atdheut. “Unë jam mirë, kur është mirë Shqipëria” edhe sot duhet të na udhëheqë në kërkimin për të drejtën tonë. Nëse në historinë tonë kombëtare kërkojmë vlerat më të larta atdhetare, ato i gjejmë në figurën e Isa Boletinit. Me vet veprimtarinë e tij jetësore na la një porosi, se atdheu nuk tjetërsohet dhe nuk vihet në pazar. Roje dhe dëshmi është vet prehja e tij në Boletin. Figura e Isës edhe tani le të jetë shembull për të gjithë se interesi kombëtar e shtetëror vendoset para çdo interesi tjetër. Lavdi e përjetshme! RH”.

/Teleshkronja Post/

Loading...