Fjalët e të dëmtuarit nga plaçkitja në Drenas dhe konfirmimi i bastisjeve nga komandanti i policisë

Dje pak para orëve të mbrëmjes një grabitje e armatosur ndodhi një nga institucionet financiare në Drenas.

Policia arriti ta kap të dyshuarin, por është duke e zhvilluar edhe më tej një operacion për gjetjen e armës dhe dëshmive të tjera.

Për këtë rast komandanti i Stacionit Policisë në Drenas, Bashkim Bytyqi, ka konfirmuar se do të bastisen disa lokacione.

Gjithasthu ka folur edhe përsoni i dëmtuar, pronari i biznesit, për më shumë ndiqni kronikën në vazhdim./TeleshkronjaPost/

Loading...