hashim thaci

Edhe një status nga Thaçi, flet për veprime

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi e ka shkruar edhe një postim në Facebook.

Ai ka shkruar se si institucionet e Republikës së Kosovës ditët në vijin do ndërmarrin veprime në interes shtetëror dhe forcim partneriteti.

Ja postimi i tij në Facebook:

“Në ditët dhe javët në vazhdim, institucionet e Republikës së Kosovës do të ndërmarrin veprime dhe vendime në interes shtetëror dhe të forcimit të partneritetit me aleatët tanë ndërkombëtarë. Të gjitha institucionet shtetërore janë në shërbim të mbrojtjes, avancimit dhe arritjes së qëllimeve tona strategjike shtetërore. Dialogu dhe marrëveshja eventuale paqësore vetëm sa e përshpejtojnë realizimin e synimeve tona për anëtarësim në BE, NATO dhe OKB. Këto synime janë të arritshme, për aq kohë sa jemi të bashkuar, pozitë, opozitë dhe shoqëri civile, flasim fuqishëm njëzëri dhe kemi mbështetjen e aleatëve tanë ndërkombëtarë, respektivisht mbështetjen e SHBA-së. HTH.”

Loading...