E FUNDIT: Avokatët që paguan klauzolën Neymar në 2017, sot në zyrat e Barçës në Camp Nou

Këtë të hënë avokati i Neymar në zyrat e Camp Nou, Crespo ishte ai i cili depozitoi në vitin 2017 222 milion të klauzolës në zyrat e LaLiga.

Duket momenti më i rëndësishëm për të zgjidhur ‘Rastin Neymar ’të mirënjohur, dhe kjo demonstrohet çdo ditë. Pas mos thirrjes këtë fundjavë për lojën e PSG dhe konfirmimin e vetë klubit se ka negociata që Braziliani të largohet këtë verë, Barça është akoma klubi me pozitë më të mirë për të fituar shërbimet e lojtarit.

Një nga imazhet që u publikuan më tej këto zëra për kthimin e brazilianit ka ndodhur këtë mëngjes të hënën, kur është parë hyrja në zyrat e FC Barcelona tek avokati që pagoi klauzolën e Neymar dy vjet më parë, në mënyrë që brazilianin të transferohet jashtë për në Paris.

Në vitin 2017, avokati e dha depozitimin e 222 milion të klauzolës së përfundimit në selinë e LaLiga.

Crespo është një avokat Valencian i specializuar në të drejtën e sportit dhe një këshilltar i rregullt si në transferimet e lojtarëve ashtu edhe në çështjet gjyqësore ndërkombëtare me FIFA, UEFA ose CAS.

Në momentin e hyrjes, kur Crespo është pyetur në lidhje me kamerat, ai nuk ka dhënë përgjigje nëse vizita e tij në Barcelona ishte për shkak të ‘Rastit Neymar’.

I njëjti avokat u punësua nga FC Barcelona pas sanksionit të vendosur nga FIFA në 2014 për nënshkrimet e lojtarëve të mitur të konsideruar ‘të paligjshëm’./TeleshkronjaPost/

Loading...
Loading...