Dy aksidente trafiku në Komoran të Drenasit

Sot rreth orës 15:30 kanë ndodhur dy aksidente trafiku në Komoran të Drenasit, ku janë të përfshira tre vetura dhe një kamion.

Klan Kosova ka mësuar se aksidenti ka ndodhur përballë pompës së benzinës ‘HIB Petrol’ e cila ndodhet në magjistralen Prishtinë-Pejë.

Lajmin për Klan Kosova lajmin e ka konfirmuar zëdhënësi i Policisë së Kosovës, Baki Kelani.

“Në magjistralen Prishtinë-Pejë është raportuar për dy aksidente trafiku. Rasti është duke u hetuar nga njësitë përkatëse”.

Loading...
Loading...