Pakawich Damrongkiattisak/Getty Images

Ylli i Juventusit Cristiano Ronaldo nuk do të përballet me gjykatën që rrjedhin nga akuzat e pretenduara në 2009 nga Mayorga, sipas TMZ Sports.

Kathryn Mayorga së pari denoncoj Ronaldon për sulmin në 2009, por të dy thuhet se ranë dakord për një zgjidhje me vlerë 375,000 dollarë. Gati 10 vjet më vonë, ajo kërkoi që rasti të rihapet, siç shpjeguan prokurorët:

“Më 28 gusht 2018, V kontaktoi Departamentin e Policisë Metropolitane të Las Vegas, duke kërkuar që të rihapte hetimin e saj për , duke e quajtur Cristiano Ronaldon si shkelës. … Një kërkesë për prokurorinë u paraqit në Prokurorinë e Qarkut më 8 korrik, 2019. Bazuar në një rishikim të informacionit të paraqitur në këtë kohë, pretendimet kundër Cristiano Ronaldos nuk mund të provohen përtej dyshimit të arsyeshëm, prandaj nuk do të ketë akuza. “

Raporti fillestar mbante Mayorga anonim si “V” dhe nuk identifikoi Ronaldon me emër.

Mayorga shpjegoi në 2018 se ajo ishte frymëzuar nga lëvizja #MeToo për të folur pas nëntë vjetësh, por Ronaldo mohoi të gjitha akuzat, për BBC Sport.

Departamenti i Policisë Metropolitane në Las Vegas vazhdoi hetimin gjatë vitit të kaluar, duke kërkuar një mostër të ADN-së nga superstari ndërkombëtar në janar.

Ronaldo u pajtua, por avokatët e tij shpjeguan se nuk do të përbënte shumë.

“Z. Ronaldo ka mbajtur gjithmonë, siç bën sot, se ajo që ndodhi në Las Vegas në vitin 2009 ishte konsensuale në natyrë, kështu që nuk është e çuditshme që ADN-ja të jetë e pranishme dhe se policia do ta bënte këtë kërkesë shumë standarde si pjesë e tyre hetim “, tha avokati Peter S. Christiansen në një deklaratë, nëpërmjet BBC Sport.

Zyra e Prokurorit të Qarkut Clark gjithashtu shpjegoi në deklaratën e së hënës se “prova video, duke treguar bashkëveprimet mes viktimës dhe kryerësit para dhe pas pretendimeve nga Mayorga, ishte humbur” gjatë hetimit fillestar në vitin 2009.

Hetimi i shtuar gjatë vitit të kaluar nuk ka sjellë ndonjë provë të re që do të shkaktonte që 34-vjeçari të akuzohej.

Juventusi dhe CR7 po merr pjesë aktualisht në Kupën e Kampionëve Ndërkombëtar ICC 2019./B/R/TeleshkronjaPost/

Loading...