Bora vështirson qarkullimin në Prishitinë, kjo është gjendja (FOTO)

Qytetet në Kosovë janë zgjuar të enjten me rrugë vështirë të kalueshme, dhe trotuare të papastruara nga bora e cila ka rënë gjatë orëve të natës dhe po vazhdon të bjerë edhe tash.

Ekipet e mirëmbajtjes, si duket, nuk kanë arritur t’i bëjnë ballë reshjeve për ta pastruar borën nga rrugët.

Në Prishtinë, rrugët kanë krijuar shtresa të akullt gjë që e ka vështirësuar qarkullimin e automjeteve ndërkohë që trotuaret mbeten të paprekura dhe shtigjet e kalimit janë krijuar vetëm nga këmbësorët.

FOTO :

Loading...
Loading...

Një mendim mbi “Bora vështirson qarkullimin në Prishitinë, kjo është gjendja (FOTO)”

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.