“Bora do të shkrihet,” kështu tha para disa ditësh kryeministri Haradinaj, e sot zoti Thaçi e konfirmoj se po ‘shkrihet’ dhe uron të mos bëhet ‘skllotë’.

Metafora e përdorur nga dy krerët e shtetit ende po mbetet e paqartë, njëri e tha në media, e tjetri e tha me status në Facebook.

Para dy ditësh ambasada amerikane në Prishtinë dërgoi edhe një letër drejtë qeverisë, ku kishte tone të ashpëra ku shpjegonin qartë se duan heqjen e taksës në mënyrë që të fillojë dialogu me Serbinë.

E kur u pyet dje pasdite Haradinaj për letre ‘amerikane’ ai u përgjigj duke iu thënë mediave se nuk ka përgjigje për momentin.

E siç duket lajmin për heqjen e taksës, për herë të parë ia ka treguar presidentit të vendit Hashim Thaçi, shkruan Teleshkronja Post.

Në këtë mund të aludohet pas statusit të presidentit në Facebook, ku tha “Bora ka zënë të shkrihet shpejt…Uroj të mos bëhet skllotë !,” duke lënë të kuptohet se taksa do të hiqet.

Loading...