Shoqata e bankave te kosoves

Sot paradite qeveria e Republikës së Kosovës i ndau 15 mijë euro për familjen e policit Izet Demaj, i cili u vra në detyrë.

Por nuk vonoi shumë kohë dhe vet Kryeministri njofton se Shoqata e Bankave të Kosovës i ka ndarë mjete financiare familjes së policit, raporton Teleshkronja Post.

Në një postim në rrjetin social Facebook Haradinaj njofton se Bankat kanë ndarë një shumë prej 25 mijë eurosh për veprën e Izet Demajt.

Postimi i plotë i Haradinajt në Facebook :

Loading...