fbpx

About

Teleshkronja Post :

Teleshkronja Post logo.jpg


Teleshkronja Post is a Kosovo indepedent news and media website (newsportal) based in Kosovo. Founded at 26 November 2017 from several analysts and journalists. The newsportal is known for its wide range of news, fast news delivery and accurate info.

Your ad to us would be a positive thing for your business as we have visitors from all over Kosovo, Albania, Balkans region and the diaspora.

If you advertise in TeleshkronjaPost.Info for a short time, you will significantly increase your website visits and notify customers of your products and services.

@Teleshkronja Post is the web site that brings the latest news to you. They all go through your hand with the Teleshkronja Post.

With us you are confident, your business will be quite successful for more contacting us: teleshkronja@gmail.com

Ky website kontrollohet dhe menaxhohet nga Teleshkronja Post. Të gjitha materialet , përfshirë fotografitë, janë të mbrojtura me të drejta autoriale. Materialet janë për shfrytëzimin personal tuajin dhe për qëllime jo-komerciale. Ato nuk mund të kopjohen, riprodhohen, ripublikohen, modifikohen, transmetohen, ose distribuohen në çfarëdo mënyre, pa lejen paraprake të Teleshkronja Post. Shfrytëzimi i materialeve nga ndonjë website ose medium tjetër, pa lejen e Teleshkronja Post, është shkelje e drejtave autoriale dhe është i ndaluar, sipas dispozitave ligjore në fuqi.

Teleshkronja Post Impressum <

Teleshkronja Post in Wikipedia <

Teleshkronja Post Contact <

 

Teleshkronja Post

Teleshkronja Post Sport

Teleshkronja Post Twitter

Ky website kontrollohet dhe menaxhohet nga kompania mediatike Teleshkronja Post. Të gjitha materialet , përfshirë fotografitë, janë të mbrojtura me të drejta autoriale. Materialet janë për shfrytëzimin personal tuajin dhe për qëllime jo-komerciale. Ato nuk mund të kopjohen, riprodhohen, ripublikohen, modifikohen, transmetohen, ose distribuohen në çfarëdo mënyre, pa lejen paraprake të Teleshkronja Post. Shfrytëzimi i materialeve nga ndonjë website ose medium tjetër, pa lejen e Teleshkronja Post, është shkelje e drejtave autoriale dhe është i ndaluar, sipas dispozitave ligjore në fuqi.