Asistimi magjik i Messit, por nuk u konkretizua nga Lautaro / Video

Sigurisht nuk ishte kthimi që Messi do të kishte parashikuar me kombtëren, por atij nuk i mungoj magjia për Argjentinën pavarsisht humbjes.

Një rast i tillë erdhi gjatë 45 minutave të para, kur 31-vjeçari krijoi një shans nga asgje dhe vendosi të vraponte nga rrethi i fushës.

Messi tregoi një kontroll fantastik në hapsirë të ngushtë dhe asistoj një top të mrekullueshëm për Lautaron, por fati nuk ishte me ta dhe nuk hyri në gol.

Nëse Lionel Scaloni do ta ftojë për Copa America këtë vit, ata do të kenë nevojë për më shumë momente magjike si ky.

Shikoni klipin e plotë më poshtë:

Loading...