Agim Bahtiri: Në veri pritet të ketë telashe

Po shënohet 50 vjetori i demostratave të 68-tës në Mitrovicë.

I pari i Mitrovicës, Agim Bahtiri, përveç se e çmoi lartë veprimtarinë e protestuesve të asaj kohe foli edhe për gjendjen në Mitrovicë, njofton Klan Kosova.

“Unë po ju garantoj që do të jemi të fuqishëm, situata në veri pritet me pas telashe prej sotit por do të jemi të fuqishëm që çdo pjesë ta ruajmë”, tha Bahtiri.

Po ashtu, kërkoi që t’u “tregohet ndërkombëtarëve se këtu është tokë Dardane është plisi dem baba dem”.

Demostrata sipas të pranishmëve është një kujtim, një përpjekje për liri, demokraci dhe bashkim kombëtar.

Ky organizim u bë për të nderuar pjesëmarrësit në kohët e vështira për t’i treguar brezave të rinj rrugët e vështira që ka kaluar shteti i Kosovës.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.