Ademi: Do të aplikojmë në UEFA, për të organizuar… së bashku me Shqipërinë!

Agim Ademi shpreson që në një të ardhme të afërt, Kosova të jetë në gjendje të organizojë ndonjë ngjarje të madhe në sport.

Në një intervistë për RTK-në, numri një i Federatës së Futbollit të Kosovës, Agim Ademi, ka thënë se Kosova do të tentojë të aplikojë në një të ardhme të afërt në UEFA për të marrë organizimin e ndonjë evenimenti madhor.

Ai synon që këtë ta bëjë së bashku me Shqipërinë, Maqedoninë dhe eventualisht edhe Malin e Zi.

“Në një të ardhme planifikojmë të aplikojmë në UEFA-n për të marrë organizimin e ndonjë ngjarje të madhe në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni dhe eventualisht edhe në Mal të Zi”, u shpreh Ademi.

Këto komente i bëri Ademi duke shpresuar që kryetari i Federatës së Maqedonisë të zgjidhet shqiptar në zgjedhjet që do të mbahen pas pak ditësh.

Loading...