A e dini kush është nusja e Jagizit tek ‘Zonja Fazilet’ ? Aktori dhe bukuroshi i njohur turk, Caglar Ertegul u bë shumë i famshëm jo vetëm në Turqi por edhe jashtë kufijve të saj.

Në publikun shqiptar (Kosovë, Shqipëri, Maçedoni) ai u bë shumë i njohur dhe i pëlqyer me rolin e ‘Jagizit’ në serialin shumë të njohur turk, ‘Zonja Fazilet dhe të bijat’.

Jashtë nga seriali ai është i lidhur me turken Canse Ongel dhe përveç që është i bukur vetë, ai ka për të dashur, vajzën më të bukur të Turqisë.

Foto të Caglar Etregul dhe bukuroshes turke bashkë:

Canse Ogel & Caglar Ertegul.

/teleshkronjapost.info/

Loading...